hannelovisej -
Forside Add meg Om meg Kontakt

KETTLEBELL-KURSEnda en spennende dag! Sammen med PT-klassen dro vi til Trondheim by klokken 08.00 på et to-timers Kettlebellkurs på 3T i Ilsvika. Det var kjempespennende og gøy, det er ganske utrolig hvor mye trening man kan få ut av disse vektene. Først lærte vi teknikk og ulike basisøvelser som kunne gjøres med disse og etterpå hadde vi en liten økt kun basert på kettlebells. Det var kjempetungt!

Etter kurset dro begge klassene opp til Tyholttårnet og kjøpte noen velfortjente pizza. Selv hadde jeg aldri vært der før, og var veldig fascinert over at vi snurret rundt. Jeg skjønte ingenting når bordene med pizza som stod rett ved siden av oss, plutselig var forsvunnet. Det var visst bare vi som hadde bevegd oss i en sirkel.

Følge meg insta: hannelovisejo

Følge linja vår på insta: fredlyfitness


 

 • FAVORITTER PÅ SALG  V å r s a l g - F i n a l  s a l e - O p p t i l  7 0 % 

  Disse ordene gleder et studenthjerte mer enn man kan tenke seg. Timingen er så bra med tanke på at jeg reiser på sydentur neste uke, og gjerne skulle hatt et par bikinier, solkrem, litt treningstøy, en ny bukse og kanskje noe annet spennende. Det er ikke mye jeg har råd til med en så stor utgift som skolen min er, men salgene hjelper meg litt på vei og lar meg få handle et par nødvendige ting til garderoben i blant. Nå har jeg kikket gjennom favorittene mine, og jeg blir så glad når jeg ser at flere av produktene er på salg! Her er noen yndliger jeg har plukket ut, og vurderer veldig om jeg skal kjøpe noe av det. 

  Hverdagsfavoritter - finn HER  Treningsfavoritter - finn HER   

  Har du handlet på Nellys vårsalg?

  følg meg gjerne på insta: hannelovisejo

 • ZUMBAKURS OG BYTUR

  Bukse fra Bikbok / body fra Bikbok / sko fra Nelly / veske fra Marc Jacobs / jakke fra Monki

  I dag blir en god dag! Å starte dagen med å få vite at det ikke blir noen morgentime - perfekt! Da fikk jeg sove litt lengre og bli helt uthvilt til det som venter meg resten av dagen. Etter lunsjen må jeg pakke bagen med treningstøy og få med meg litt kaffepenger, vi skal nemlig på en veldig spennende utflukt! Klokken 12.00 kjører vi først avgårde til XXL Tiller for å spørre etter trykk på klassegensrene som vi er så alt for sene med å få ordnet. Vi håper på at de blir ferdige til 2. februar når vi reiser til Lanzarote på treningsleir sammen med PT-klassen. Etter det, stikker vi (som vanlig) innom Wayne's coffee på City syd og nyter en kopp kaffe og litt snacks. Og så kommer det mest spennende! Vi skal nemlig videre inn til Trondheiim by og være med på ZUMBA-kurs på Fresh Fitness! Jeg begynte å kjøre mine egne zumba-timer på senteret for bare 2 uker siden, så gleder meg til å se hva kurset inneholder, kanskje får jeg litt inspirasjon og ideer.

   

  Skal du noe spennende i dag?

   

 • JOBBER MED GX  Idag finner vi sanger og teller taktene for å lage nye danser og trinn til timene våre. Vi er godt inne i instruktørrollen, og får nå nye utfordringer med andre type timer. Såvidt har vi lært om step og spinning, og det er det neste på lista som vi skal lære oss. Sammen med læreren vår har vi hatt noen timer med blokk-step. Det er en time som er bygd opp i f.eks. 4 ulike deler hvor du lærer én del av gangen, og setter alt sammen til slutten. Det er ganske gøy når man klarer å henge med. Jeg er godt i gang med nye danser til zumbatimen min, og gleder meg til å gjøre litt endringer i timen. Får gode tilbakemeldinger fra kunder på senteret, og det gir mye motivasjon til å lage nye timer.
     Hva er planene dine for idag?


   

 • PROMOTUR I NORD-TRØNDELAG  BPk8nu_h79wBPk8qq0BjozBPk8t0Jhb47


  Jeg har gitt meg selv noen avslappende ettermiddager den siste uken, med litt White Collar på skjermen og et par motemagasiner på fanget. Det er greit å unne seg et par rolige kvelder etter en hard uke bestående av hard trening, noen gruppetimer, promo-tur og mye action. 
   
  Jeg og klassen min kjørte minibussen til Nord-Trøndelag denne uken, for å promotere for skolen, men hovedsaklig linjen vår. Vi fikk god respsons, og fikk delt ut nesten alle brosjyrer vi hadde med oss. Vi belønnet oss selv med to fantastiske gruppetimer på Fresh Fitness i Verdal med to dyktige instruktører. Den første timen vi var på het Corebar Fit, det hadde jeg aldri vært på før, men det var veldig gøy og mye tyngre enn det så ut som. Etter den var vi med på en bevegelighetstime, som nesten virket som en felles PT-time. Det var veldig gøy og være med på, og instruktøren var veldig flink og fikk meg til å føle at jeg mestret noe.
   
  Vi overnattet på Bakketun folkehøskole. Elevene på skolen hadde hatt en dagstur i skibakken og i idrettshall, derfor var vi helt alene i peisstua på kvelden. Vi hadde det veldig koselig, og nøt potetgull og sjokolade mens vi spilte noen veldig aktive fantasi-runder.
   
   
   
   
  Dersom du har tenkt å søke på Fredly Folkehøgskole, send meg gjerne en melding eller legg igjen en kommentar. Jeg kan svare på de spørsmål du har å stille, samt fortelle litt mer om hvordan det er å gå her. 
  forside-2016-side-trening-2


   

 • KONTAKT  .

 • OM MEG  .

 • Les mer i arkivet Februar 2017 Januar 2017
  hits